Kraftige boksesekker

Bokseposer passer for et bredt spekter av mennesker, uansett om de er gamle eller unge, og posene brukes også i ditt hjem, kontor eller treningssenter/treningssenter.
Boksesekker, det er en tung bag som brukes når du trener boksing.Noen av boksesekkene er hule og noen er solide.De hule må fylles med noen ting, som sagflis, spon, sand, filler, gamle klær, silke og andre.
Våre boksesekker er fylt med filler, sand og vann.
Overflaten på vesken er normalt Canvas, Oxford-klut, mikrofiberskinn.
Den hengende kraftige boksesekken er fylt med filler og gamle klær, fordi filler og gamle klær vil fungere bedre enn andre.
Men den frittstående boksesekken er fylt med sand eller vann som du vil, når vi leverer dem, er de tomme, etter at du mottok dem, kan du fylle dem med trist eller vann som du vil.

Hvordan velge en passende vesker?

Hvis du bare vil trene boksing og trene, kan du vurdere å velge en vertikal bag.Hvis du ønsker å bli en profesjonell, så anbefales det å velge hengende stil.Du kan selvfølgelig også velge etter dine egne preferanser og behov.Hengende tunge poser er veldig sterke og holdbare, men de er mer plagsomme å installere.De trenger skruer for å feste tauene.De frittstående boksesekkene er mer praktiske og kan flyttes og plasseres som dine ideer.Det er bedre å installere enn hengende poser.

Bokseposene er hovedsakelig for å trene styrke.Du kan sparke eller slå sandsekker bare når standardtrekkene er fullført

Bokseposer har generelt en høyde på ca 1,5 meter, og hengehøyden er basert på nivået på bunnen og nedre del av magen.Kampsports- eller Sanda-boksesekker bør være omtrent 1,8 meter høye, og høyden på opphenget bør være på nivå med bunnen og knærne, slik at du fullt ut kan trene boksing og lave ben på videregående skole


Innleggstid: 13. desember 2021